Ga naar hoofdinhoud

Thijssen en Jochems vlammen in Limburgs stallenkampioenschap

Sanne Thijssen en Kevin Jochems.
Het samenspel van de ruiters van Stal Thijssen resulteerde vanavond in een niet te kloppen eindscore. Sanne Thijssen en Kevin Jochems, een koppel in het dagelijks leven en in de hoofdrubriek van de zaterdag op CH Midden-Limburg, verwezen de ruiters van Stal Houwen-Tiebot-Van Mierlo en Stal Hendrix Kessel naar respectievelijk de tweede en derde plaats.

Jochems ging in het Open Limburgs stallenkampioenschap als eerste van het stel met Donique van start. Net als de concurrentie, o.a. Kristian Houwen met Cilydi en Pieter Keunen met For Ever Alve, reed de stalruiter van Stal Thijssen een foutloze ronde. Ook titelverdedigster, Bianca Schoenmakers voor Stal Dings, hield de teller met F-Ninjo op nul.

Stal Dings

De tweede ronde direct op tijd gaf reden tot gas geven. Schumi’s teamgenoot, Rob Heijligers, kreeg met Elton John een paal aan de benen en moest zo de derde zege op rij in het kampioenschap uit handen geven.

Gas erop!

Omroeper Bert de Ruijter gaf met verve, in samenwerking met de teamgenoten, commentaar tijdens de ritten. “Het gas erop!”, kreeg Michel Hendrix van zijn teamgenoot Pieter Keunen te horen. Met Europa T snelde Hendrix door de finish in 52.15 inclusief drie straf seconden voor een gevallen balk.

Voorspelling

Vervolgens was het de beurt aan Stal Thijssen, waarbij Kevin voorspelde dat zijn vriendin wel eens de snelste tijd zou kunnen klokken. Sanne stuurde onder aanmoediging van het publiek Kiamant foutloos in 46.67 naar de eindtijd. Voor Stal Houwen-Tiebot-Van Mierlo deed Maikel van Mierlo nog een knappe poging om de tijd van Stal Thijssen te kloppen. Met 50.97 verzekerde hij een mooie tweede plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.