Ga naar hoofdinhoud

Titouan Schumacher slaat dubbelslag in Vilamoura, KWPN’er Baron op podium

Afgelopen zondag sloeg Titouan Schumacher een dubbelslag in de 3* Grand Prix van Vilamoura. Het weekend ervoor reed de Fransman ook al voorop in de ereronde van de 3* 1.50m Grote Prijs en dit weekend herhaalde Schumacher dat kunstje. Francisco José Mesquita Musa eindigde als tweede en Roberto Turchetto stuurde de KWPN'er Baron (v.Colman) naar een derde prijs.

Schumacher zadelde net als het weekend ervoor Atome Z (v.Amadeus Z) voor de 1.50m GP. Als laatste starter dook Schumacher net vier honderdste van een seconde onder de tijd van de nummer twee. Een tijd van 39.08 seconden bezorgde de Fransman de overwinning en daarmee bijna 13.000 euro. Toch kon het nog sneller dan de snelle Fransman. Lily Atwood reed geen meter te veel met Karibou Horta (v.Landor S) en liet de klok stilstaan op 36.93 seconden. Helaas moest de Britse haar snelheid bekopen met een fout en viel de amazone terug naar de zesde plaats.

Top van het klassement

De Braziliaan Francisco José Mesquita Musa en Jivaro Imperio Egipcio (v.Echo van ’t Spieveld) finishten in 39.12 en mochten als tweede opstellen. Als derde eindigde Roberto Turchetto met de KWPN’er Baron, gefokt door Stoeterij ’t Heemskind in Deurne. Het koppel klokten 40.09 seconden en maakte daarmee het podium compleet.

Lees ook:

Titouan Schumacher vs Mathieu Billot: onderlinge Franse strijd in GP Vilamoura

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook