Ga naar hoofdinhoud

Toppaard Hurricane D.D. van Bart Lips verkocht naar Anna Kellnerova

Foto De Paardenkrant

Het is altijd een dilemma voor een ruiter en/of eigenaar als er op een dag een bod komt waar je geen nee tegen kunt zeggen omdat het een bedrag is wat van invloed is op de rest van je leven en dat van je gezin. In huize Bart Lips was het niet anders en hoe groot ook de liefde voor Hurricane D.D. (v.Falaise de Muze) is, het verstand zei dat er verkocht moest worden.

Bart Lips heeft de 11-jarige ruin zelf opgeleid en brak echt door in de afgelopen maanden waar ze samen goede resultaten wisten te behalen in het wereldbekercircuit.

Bart Lips

“ Ik ben enorm dankbaar aan Hurricane voor de geweldige momenten, hij heeft mij op een niveau gebracht waar ik eerder alleen van heb mogen dromen. Wij hebben samen ons eerste ranking, landenwedstrijd, en 5* wereld beker gedaan, en hij heeft elke keer zijn kwaliteit en top mentaliteit laten zien. Hurricane heeft zoveel betekend voor mij, de stal, en het hele team om ons heen.

Ik kijk er naar uit om Anna en Hurricane samen te zien en verwacht ook dat hij haar dromen waar gaat maken, zoals hij dat voor mij heeft gedaan. Wij blijven allemaal trotse supporters en wensen Anna en haar team alle succes en geluk met dit geweldig paard.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.