Ga naar hoofdinhoud

Tweesterren GP St Tropez voor Fionapina Colada en Mourier

In St Tropez stonden vandaag een tweesterren GP en een viersterren GP op het programma. Fransman Jean Luc Mourier reed op de door de Jan en Ineke Ooms uit Wierden gefokte Fionapina Colada (v. Berlin) naar de winst. De bruine keurmerrie wist wereldtopper Scott Brash met Hello M'Lady (v. Indoctro) met bijna twee seconden voor te blijven.

Derde werd Amanda Thornton met Hhs Figero (v. Guidam). De winnende Fionapina Colada werd voorheen gereden door Steven Veldhuis en vormt sinds begin 2018 een combinatie met Mourier.

GP van St Tropez voor Anciaume

De viersterren GP was voor Fransman Timothee Anciaume met Isabeau (v. Winningmood), dit paard was vorig jaar nog in Rotterdam te zien onder het zadel van Luciana Diniz. Vlak daarachter zat Argentijn José Maria Larocca Jr. met KWPN-ruin Finn Lente (v. Gaillard de La Pomme), derde werd Steve Guerdat en Alfbuehren’s Maddox (v. Cohiba 1198). De enige Nederlander die in de GP aan de start kwam, was Michel Hendrix met Elco Van Hof Ter Naillen (v. Elvis Ter Putte). De combinatie had een balk in het basisparcours.

 

Alle uitslagen

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook