Ga naar hoofdinhoud

Van Asten troeft concurrentie af met VDL Groep Beauty

Leopold van Asten met VDL Groep Beauty. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Het lukte drie combinaties om zaterdag in de barrage van de hoofdrubriek onder de 35 seconden te blijven en Leopold van Asten was met VDL Groep Beauty het snelst van deze drie. Harrie Smolders plaatste zich met Don VHP Z (v. Diamant de Semilly) ook voor de barrage van deze 1,55m-rubriek in Verona, maar was net niet snel genoeg voor de top 5.

De tijden van de top drie-ruiters van de zaterdagavond lagen dicht bij elkaar. Van Asten klokte 34,50 seconden met de For Pleasure-dochter en was daarmee iets meer dan een tiende van een seconde sneller dan Steve Guerdat.

Top drie

De Zwitserse ruiter kwam in actie met de KWPN’er Alamo en liet de Ukato-zoon in 34,63 seconden over de eindstreep galopperen.  Petronella Andersson was de derde, die onder de 35 seconden finishte en deed dat met de eveneens KWPN-gefokte Eclatant. De Zweedse amazone was maar een fractie langzamer dan Guerdat en eindigde met 34,68 seconden voor de tweede dag op rij in de top drie. Vrijdag eindigde het duo ook al op de derde plek in de 1,50m-rubriek.

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook