Ga naar hoofdinhoud

Van der Vleuten moet spannende strijd bekopen met derde plaats

Maikel van der Vleuten met Idi Utopia Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Maikel van der Vleuten nam elk risico met Idi Utopia, maar kreeg geduchte concurrentie van de thuis rijdende Edward Levy en Thierry Rozier. Slechts 0,33 seconden zat er tussen winnaar Levy en Van der Vleuten die derde werd. Willem Greve en Carambole deden ook een knappe poging, die ze met een pechbalkje moesten bekopen.

De Fransman Edward Levy wilde de zege in Lyon niet zomaar uit handen geven. Over de finishlijn zag hij de winnende tijd van 60,63 seconden verschijnen op het scorebord. Hiermee nam hij met Rebozo la Silla-dochter Rebeca LS de eerste prijs ter waarde van ruim 6000 euro in ontvangst. Een fractie langzamer was zijn landgenoot Thierry Rozier met Star (v. Singulord Joter).

Van der Vleuten en Greve

Voor Nederland deden Maikel van der Vleuten en Willem Greve aan de vijf-sterren-rubriek over 1,50 meter. Van der Vleuten was slechts 0,07 seconden langzamer dan Rozier en moest dus genoegen nemen met een derde positie.

Willem Greve is bezig met zijn rentree met Carambole. In Lyon deed het duo een knappe poging met een eindtijd van 61,53 seconden, maar kregen onderweg een pechbalkje te voortduren. Uiteindelijk werd de combinatie, die al heel wat successen op hun palmares hebben staan, zeventiende in de 42 combinaties tellende rubriek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook