Ga naar hoofdinhoud

Van der Vleuten moet spannende strijd bekopen met derde plaats

Maikel van der Vleuten met Idi Utopia Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Maikel van der Vleuten nam elk risico met Idi Utopia, maar kreeg geduchte concurrentie van de thuis rijdende Edward Levy en Thierry Rozier. Slechts 0,33 seconden zat er tussen winnaar Levy en Van der Vleuten die derde werd. Willem Greve en Carambole deden ook een knappe poging, die ze met een pechbalkje moesten bekopen.

De Fransman Edward Levy wilde de zege in Lyon niet zomaar uit handen geven. Over de finishlijn zag hij de winnende tijd van 60,63 seconden verschijnen op het scorebord. Hiermee nam hij met Rebozo la Silla-dochter Rebeca LS de eerste prijs ter waarde van ruim 6000 euro in ontvangst. Een fractie langzamer was zijn landgenoot Thierry Rozier met Star (v. Singulord Joter).

Van der Vleuten en Greve

Voor Nederland deden Maikel van der Vleuten en Willem Greve aan de vijf-sterren-rubriek over 1,50 meter. Van der Vleuten was slechts 0,07 seconden langzamer dan Rozier en moest dus genoegen nemen met een derde positie.

Willem Greve is bezig met zijn rentree met Carambole. In Lyon deed het duo een knappe poging met een eindtijd van 61,53 seconden, maar kregen onderweg een pechbalkje te voortduren. Uiteindelijk werd de combinatie, die al heel wat successen op hun palmares hebben staan, zeventiende in de 42 combinaties tellende rubriek.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook