Ga naar hoofdinhoud

Veniss bovenaan in 1,40m St. Gallen, vier KWPN’ers in top zes

Pedro Veniss hier met Quabri d'Isle - Foto ThomasReiner.pro /FEI

Pedro Veniss zette zojuist in St. Gallen de CSIO5* 1,40m rubriek op zijn naam. De Braziliaan hield de lei schoon en was bijna een seconde sneller dan de nummer twee. De vier KWPN'ers Fruselli (v.Zambesi), Berlin Blue (v.Berlin), Dickens II (v.Carolus) en Pretty Little Liar (v.Indoctro) eindigden in de top zes van de proef. 

Veniss finishte met Anaya Ste Hermelle (v.Andiamo) in het direct op tijd parcours in een tijd van 57,68. Snel genoeg om Veniss de winst in de rubriek te bezorgen. De Braziliaan stond al geruime tijd aan de leiding toen Holly Smith met Fruselli binnen kwam rijden. Smith deed een goede poging Veniss de winst af te pakken, maar kwam met 58,64 tekort en moest genoegen nemen met een tweede plaats.

Top zes

Berlin Blue en diens amazone Annina Zuger kwamen binnen in 60,02 seconden en mochten als derde opstellen achter Smith. Barbara Schnieper en Dickens II plaatsten zich als vierde voor Emeric George en Rocker D’Ysieux (v.Crown Z). Gustavo Arthur da Silva sloot met Pretty Little Liar de top zes af. De Zwitser heeft Pretty Little Liar, ook wel bekend als Celebrity VDL, sinds kort overgenomen van William Maxwell die de merrie overnam van Denis Lynch.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook