Ga naar hoofdinhoud

Vereecke aan kop in CSI2* Gold 1,45m Waregem, Houtackers in top twaalf

Het podium werd gedomineerd door de Belgen. Het was Koen Vereecke die de winst binnensleepte in de CSI2* 1,45m rubriek in Waregem. Onze landgenoot Yves Houtackers plaatste zich bij de beste twaalf.

Na een barrage van 14 combinaties bleek Vereecke met Jativia (v.Cardento) maar weer eens een maatje te groot voor zijn collega’s. Niemand wist sneller te rijden dan de 35,18 seconden van Vereecke. Op de plaatsen twee en drie eindigden de Belgen Wouter Devos (Tonik Hero) en Dominique Hendrickx (Bacardi Les Hauts).

Nederlands succes

De Nederlanders doen tot nu toe nog niet mee voor de podiumplaatsen, maar toch wisten er al twee een mooie top twaalf klassering te behalen. Yves Houtackers boekte met Vinci de Beaufour (v.Diamant de Semilly) een mooi resultaat in de 1,45m rubriek van vanmiddag. In de barrage kreeg Houtackers vijf strafpunten en eindigde daarmee nog op een 12e plaats. Vanochtend behaalde Carolien Devos-Poels met Kriskras DV (v.Cooper vd Heffinck) in de 1,35m rubriek een 11e plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook