Ga naar hoofdinhoud

Verlooy razendsnel naar overwinning in Beijing Masters openingsproef

Jos Verlooy, hier met Igor Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In de openingsproef van de 3* Beijing Masters was de regerend Belgisch Kampioen Jos Verlooy iedereen te snel af. De 25-jarige ruiter was bijna vijf seconden sneller dan de nummer twee. Martin Fuchs was die nummer twee en de Chinees Galatu Jiri bezette de derde plek. Vincent Vermeulen was de enige Nederlander op de startlijst en viel net buiten de prijzen.

Verlooy zette in het 1.40m direct-op-tijd parcours een supersonisch snelle ronde neer met EMS Inri de Regor (v.Lord Z) en klokte 64.23 seconden. Hier was geen van zijn concurrenten tegen opgewassen en reed de jonge Belg voorop in de prijsuitreiking. Martin Fuchs en Cognac du Vlist (v.Calvino Z) pakten een tweede prijs. Het duo finishte in 69.40 seconden en moest in Verlooy zijn meerdere erkennen. Galatu Jiri stuurde Harigu rond in 73.87 seconden en eindigde als derde voor Henrik von Eckermann en A Bernhard (v.Air Jordan Z) die net naast het podium eindigde. Vincent Vermeulen noteerde twee tijdfouten met Flying Dream (v.Zapatero VDL) en werd dertiende.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook