Ga naar hoofdinhoud

Vertrek Longines mogelijk einde voor Masters-concours Parijs

Simon Delestre met Hermes Ryan Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Het concours dat voorheen bekend stond als de Paris Masters en deel uitmaakte van de Longines Masters serie, gaat dit jaar mogelijk helemaal niet door.  De Parijse etappe die traditioneel begin december plaatsvond in Villepinte (Seine-Saint-Denis), stond op de kalender voor 3 tot 6 december 2020.

Enkele dagen geleden werd bekend dat Longines zich terugtrekt als sponsor en liet organisator Christophe Ameeuw al weten nieuwe mogelijkheden te onderzoeken. Als direct gevolg van het einde van de samenwerking tussen Longines en de Masters-serie, bestaat er nu grote twijfel over de vijfsterren wedstrijd die gepland staat als onderdeel van de Paris Horse Show. Dat meldt de Franse nieuwswebsite l’Equipe vandaag.

Bron: l’Equipe / Horses.nl

Longines niet langer sponsor van Masters Series

 

Eén reactie op “Vertrek Longines mogelijk einde voor Masters-concours Parijs

  • marcel dufour

    Verleden jaar was ik op een feestje en daar waren o.a. diverse bestuurders van Longines aanwezig. Het gesprek kwam op sponsoring waarop de reactie van de heren van Longines was dat ze een schrikbarende hoeveelheid geld in de paardensport staken en dat dat afgebouwd moest worden.
    Wetende dat Longines nog maar kort geleden een contract met de GCT heeft afgesloten kon je de klok erop gelijkzetten dat de sponsoring van alle niet GCT evenementen teruggetrokken zou worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook