Ga naar hoofdinhoud

Vierde en vijfde plek voor Kim Emmen in Moorsele

Kim Emmen hier met Ventje. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Kim Emmen sloot de vrijdag op de Zilveren Spoor in Moorsele af met de vijfde plek met Delvaux in de 1,45m-rubriek met barrage. Even daarvoor pakte de amazone ook al de vierde plaats in de tweefasen rubriek over 1,40m met Audi's Wizard.

Koen Vereecke zorgde met Diadarco Van Evendael Z (v. Diamant de Semilly) dat de zege in de 1,40m-rubriek in eigen land bleef. Het duo finishte als enige dubbel foutloos met een tijd onder de 26 seconden in de tweede fase. Emmen en de Lupicor-zoon waren met een foutloze rit in 27,80 seconden niet snel genoeg voor de top drie en werden vierde. Jarno van Erp eindigde met de Tygo-zoon Bon Giorno GO net buiten de top 5 op de zesde plaats.

Hoofdrubriek

In de hoofdrubriek van de dag was het de Franse ruiter Paul Deforge die met Terre du Banney (v. Crown Z)  de overwinning opeiste. Zijn landgenoot Titouan Schumacher volgde met Atome Z (v. Amadeus Z) op de tweede plek. Schumacher werd op de hielen gezeten door Dries Dekkers, die met D&J Havanna (v. Griseldi) voor thuispubliek derde werd.

Emmen was in deze rubriek met haar vijfde plek met de Chacco-Blue-zoon goed voor het enige Nederlandse top tien resultaat.

Uitslag 140m
Uitslag 1.45m

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook