Ga naar hoofdinhoud

Viersterrenrubriek Rome voor Govoni en Winn Winn

Gianni Govoni met Winn Winn Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zojuist werd de viersterrenrubriek direct op tijd over 1,50 onder de Romeinse zon verreden. Voor zijn thuispubliek wist Gianni Govoni met Winn Winn (v Chinn Chinn) weer uitstekend te presteren. In een bloedsnelle tijd van 59,79 gaf de Italiaan de rest van het veld het nakijken. Thalis de la Roque (v Kannan) bracht ruiter Eric Lamaze voor Canada naar de tweede plaats in 61,15.

De overige foutloze ruiters deden veel langer over het parcours, de Ier Paul Kennedy werd met EIS Isaura (v Tinka’s Boy) in 66,42 seconden derde. Michel Hendrix wist met Don Diablo HW (v Vittoro) ook foutloos te rijden, al was hij niet de snelste in een mooi beheerste omloop van 70,78 seconden. De Nederlander eindigde als dertiende.

Veel springfouten

Veel topruiters kregen springfouten aan de broek. Zo zagen Steve Guerdat en Penelope Leprevost balken vallen. Ook Gerco Schröder met Don Diego (v Verdi) kreeg vier strafpunten.

Jur Vrieling met Acascia (v Diamant de Semilly) was één van de laatste starters. Met korte bochten reed hij naar een snelle tijd van 63,79 maar ook de ruiter uit Holwierde zag een balk vallen. Vrieling werd uiteindelijk 27e.

 

Klik hier voor de volledige uitslag

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook