Ga naar hoofdinhoud

Vijfde plaats voor Doron Kuipers, Bart Bles zesde in Dublin

In Dublin wist Doron Kuipers met Daegen Lalan (Cicero Z van Paemel x Julio Mariner) de vijfde plaats (62,08) te bemachtigen. Hij eindigde daarmee achter de Engelse amazone Holly Smith (Quality Old Joker). De eerste drie plaatsen in deze Royal Dublin Society Stakes waren voor de Ierse ruiters (resp. Daniel Coyle, Shane Sweetnam en Clem McMahon). Kevin Jochems had met Billy Penny een fout en eindigde in deze rubriek op de achttiende plaats.

Bart Bles wist met Gran Canyon van HD  in de andere rubriek in deze Nations Cup foutloos te blijven en mocht zich in de barrage meten met onder andere Kevin Staut en Allen Bertram. Bles maakte helaas een foutje en met een tijd van 44,74 eindigde hij na Allen Bertram met Calafrieda (43,49) op de zesde plaats.

Uitslag Royal Dublin Society Stakes

Uitslag Dublin Stakes

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook