Ga naar hoofdinhoud

Vrieling en Bles laten van zich horen in Al Shaqab

Jur Vrieling met Zypern III Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Gisteren haalde Bart Bles al een vijfde plaats binnen in de 1,45m rubriek en eindigde Jur Vrieling als twaalfde in de 1,50m proef. Vandaag plaatsten beide heren zich opnieuw in de top van het klassement in Doha.

In de 1,50m klassiek op tijd rubriek van vandaag was Steve Guerdat de gevierde man. De Zwitser was met zijn Hannah (v.Dulf vd Bisschop) in 67,26 seconden nipt sneller dan de nummer twee. Henrick von Eckerman moest met Que Bueno de Hus Z (v.Que Guapo), die voorheen door Gerco Schröder is gereden, bijna vier tiende toegeven op Guerdat, en werd tweede.

Nederlanders

Aan de nummer drie zit ook een Nederlands tintje. Geir Gulliksen werd met, de eerder door Maikel van der Vleuten gereden, VDL Groep Quatro (v.Quaprice Bois Margot) derde en maakte de top drie compleet. Jur Vrieling eindigde na zijn twaalfde plaats van gisteren, vandaag met Davall (v.Zavall VDL) op een vijfde plaats. Bart Bles en Expert (v.Tangelo vd Zuuthoeve) werden achtste in de 1,50m proef. De Nederlander eindigde net achter de uiterst succesvolle Explosion W (v.Chacco Blue) en Ben Maher. Het fokproduct van Willy Wijnen heeft al bijna 1,2 miljoen euro bij elkaar gesprongen.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook