Ga naar hoofdinhoud

Vrieling wint GP kwalificatie Wieze

Jur Vrieling won gisteravond met Sissi van 't Schuttershof (v. Nabab de Reve) de tweede GP kwalificatie in Wieze. Vrieling pakte nipt de overwinning in de 1, 40m proef direct op tijd in 56.42 seconden.

De overige twee podiumplaatsen waren voor de Belgen Geoffrey Cobbaut met Vanoverbeek (v. Couleur Rubin) en Wilm Vermeir met Gentiane de la Pomme (v. Schindler de Muze) Met respectievelijk 56.57 en 56.75 seconden behaalde de ruiters een nette tweede en derde plaats.

Robert Vos moest genoegen nemen met het vierde geld. Met zijn paard Carat (v. Cardento) was hij met 56.87 seconden net niet snel genoeg voor een podiumplaats. Leopold van Asten bezette met VDL Groep Zidane (v. Heartbreaker) de negende plaats. Hendrik-Jan Schuttert plaatste zich met Cerona HS (v. Celano) als elfde, Michel Hendrix met Wait and See (v. Colman) werd twaalfde.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses / Jumping Wieze

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook