Ga naar hoofdinhoud

Smolders op podium Wellington met Une de l’Othain

Harrie Smolders met Cas 2 Foto CsioRoma - MGrassia
In Florida was de rijkgedoteerde viersterren Grand Prix prooi voor Emil Hallundbaek met Chalisco (v. Chacco-Blue) uit Denemarken. De tweede plaats ging naar de Braziliaan Rodrigo Lambre met Chacciama (v. Chacco-Blue). Harrie Smolders reed met Une de l'Othain (v. Conterno Grande) de snelste barragetijd, maar zag een balk vallen onderweg. Het was alsnog goed voor het brons.

Laatste starter Jessica Springsteen zag met Fleur de l’Aube (v. Thunder vd Zuuthoeve) ook een balk vallen en eindigde als vierde achter de Nederlander. De Ier Lorcan Gallagher werd met Hunters Conlypso II (v. Contendro) vijfde. De rest van het deelnemersveld in Wellington wist de barrage niet te bereiken.

Beste resultaat totnogtoe

Het is vooralsnog de beste klassering in een 1m60 GP voor Smolders en de bruine merrie, die sinds de zomer van 2018 bij elkaar zijn. Ook Jennifer Gates, die bij Smolders traint, bracht Une al eens uit. Gates miste vandaag de barrage op een haartje, ze was foutloos, maar liep tegen een tijdfout aan in het basisparcours.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.