Ga naar hoofdinhoud

Wilhelmus voor Bulthuis, Morssinkhof ook op podium in Opglabbeek

Niels Bulthuis snelde vanmiddag naar de winst in de 1.40m proef op Sentower Park. De Nederlander hield Thiago Ribas da Costa en Micky Morssinkhof achter zich in de direct-op-tijd rubriek en liet het Nederlands volkslied klinken op Belgisch grondgebied.

Bulthuis zadelde voor de proef de 15-jarige Freebird (v.Lupicor) en reed tweeënhalve seconde sneller dan de nummer twee. Het duo klokte 56.77 en ging er met de overwinning vandoor. Ribas da Costa stuurde zijn Kassandra van ’t Heike (v.Epleaser) rond in 59.27, maar kwam tekort op Bulthuis en moest genoegen nemen met de tweede plaats.

Top vijf

Micky Morssinkhof maakte het podium compleet. Met Elianca (v.Carthino Z) klokte de amazone 60.63 en mocht Morssinkhof als derde opstellen in de prijsuitreiking. Marcus Ehning kwam met Mill Creek Filippa K (v.For Contest) binnen in 61.57 seconden en viel net naast het podium op de vierde plaats. Hans-Dieter Dreher en Cachacco Blue (v.Chacco-Blue) deden er 61.89 seconden over en eindigden als vijfde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook