Ga naar hoofdinhoud

Winst vijfjarigen Bonheiden blijft in België, twee Nederlanders in top tien

Vanochtend pakte de Belgische Marie Foulon de winst in de vijfjarigen rubriek. Door met Happy Time (v.HH Dark de La Hart) twee maal foutloos te rijden in een tijd van 29,60 seconden, hield Foulon de concurrentie makkelijk achter zich. Thijs Derks en Bart de Bruijn boekten voor Nederland een mooi resultaat door bij de beste tien te eindigen.

Derks behaalde met Iniesta (v.Lordanos) een vijfde plaats door in de tweede fase een tijd van 32,74 seconden neer te zetten. De Bruijn stuurde Imagine H (v.Etoulon) rond in een tijd van 33,37 en werd daarmee nog achtste.

Zesjarigen

Bij de zesjarigen ging de winst naar Emanuele Gaudiano met Calgary (v.Centadel). De Italiaan wist zijn collega’s op bijna drie en een halve seconde achterstand te houden. De Nederlanders konden in deze rubriek geen prijzen veroveren.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook