Ga naar hoofdinhoud

Zwartjens in vorm op CSIJ in Denemarken

Meike Zwartjens is dit weekend afgereisd naar het Deense Herlufmagle om met Gaillard de La Pomme (v.Nabab de Reve) en Twister de La Pomme (v.Darco) bij de Junioren aan de start te verschijnen. Met beide paarden pakte de Nederlandse amazone top tien klasseringen. 

Op donderdag reed Meike Twister de La Pomme in de Big Tour de top tien binnen. In het twee-fasen parcours reed de Nederlandse twee maal foutloos in een tijd goed voor een negende plaats. Op vrijdag reed Zwartjens wederom met Twister de La Pomme in de Big Tour, om dit maal in de 1,35m proef vijfde te worden. Vanochtend reed Meike Gaillard de La Pomme naar een podiumplaats. In de 1,20m Small Tour werd het duo derde.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook