Ga naar hoofdinhoud

Prestigieuze Renovo Schaal voor Fantijn

Linda Boelens met Fantijn. Foto: Geert Bouius

Sinds 2013 strijden de allerbeste ereklassepaarden (nationaal en regionaal) tegen elkaar in de baan tijdens de Nationale Tuigpaardendag. In 2014 werd de Renovo Schaal in het leven geroepen en natuurlijk streden de toppers dit jaar opnieuw om deze fraaie ereprijs. Het was uiteindelijk Fantijn (v.Patijn) die er met de schaal vandoor ging.

Na vijf keer winst voor Brandy won vorig jaar Cizandro deze felbegeerde prijs. Dit jaar kwamen opnieuw diverse toppers in de baan voor deze ereprijs, te weten Elegant met Cor van Dijk, Briljant in handen van Hanneke van Wessel, Amadeus met Leendert Veerman aan de leidsels, Fantijn met Linda Boelens en tot slot Diesel met Berry van der Genugten.

Voor het overrijden werden Fantijn, Briljant en Amadeus uitgenodigd. Drie geweldige paarden die tijdens het overkampen hun kwaliteiten toonden aan het massaal toegestroomde publiek. Onder luid applaus werd KWPN-hengst Fantijn in handen van Linda Boelens uitgeroepen tot winnaar. Vorig jaar werd deze imponerende vos nog tweede in deze strijd, dit jaar neemt hij de Renovo Schaal mee naar huis.

Lees ook: Dylano wint Manno Trofee

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook