Ga naar hoofdinhoud

Image HBC naar Stal Haarsma

Image HBC. Foto: Jacquelien van Tartwijk

HBC Stal heeft de KWPN-goedgekeurde Image HBC (Ditisem x Victory) verkocht aan Stal Haarsma. De zesjarige hengst werd door Harry van Middelaar klaargemaakt voor de sport en draaide dit jaar een uitstekend seizoen.

“Stal Haarsma staat bekend om de liefde voor meerspannen en dit is voor ons ook de belangrijkste reden geweest om dit te doen”, verklaart HBC Stal de verkoop van Image HBC. “Zelf hebben wij een fantastische zoon van Image HBC op de komende hengstenkeuring en daarnaast hebben wij nog een aantal talentvolle jonge tuigpaarden op stal.”

Bron: Persberichtt

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook