Ga naar hoofdinhoud

Ule Haarsma wint Anemone’s meerspan stallencompetitie

. Leendert Veerman werd eerste met zijn makkelijk lopend randem Equifirst paarden Jannes, Eribo en Amadeus - Foto: Geert Bouius

In de finale van Anemone’s Horse Trucks meerspan stallencompetitie kwamen vijf verschillende aanspanningen in de baan, gepresenteerd door zes rijders. Het werd een prachtige wedstrijd die veel waardering oogstte bij de organisatie, het publiek en de deelnemers zelf. Leendert Veerman werd eerste met zijn makkelijk lopend randem Equifirst paarden Jannes, Eribo en Amadeus, gevolgd door Henk Hammers met de in het tandem debuterende Havana en Jivirona.

Jan Jordan reed zijn Trojka bestaand uit Barend (v. Marvel), Casanova (v. Manno) en Cinuwalda (v. Larix) naar de een hele mooie derde plaats. Hierna mocht Derk Jan Mekkes het vierspan Varranno (v. Manno), Wizz kids Gonda (v. Patijn), Jaims H (v. Bentley VDL) en Bentley VDL opstellen. Derk Jan won ook de stijlprijs . Hierna volgde Ule Haarsma met Jidaperty (v. Eebert), Kolonel (v. Fantijn) en Elburg (v. Moracco Field Marshall) in klavertje- 3 opstelling. Jan Bouwman sloot de rij met zijn tandem Egberdina’s Unitas (v. Nando) en – Armani v. Roy M). Haarsma won de competitie met Veerman als tweede en Jordans als derde.

Tekst: Geert Bouius

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook