Ga naar hoofdinhoud

Uitleg ‘Horses Product van het Jaar 2020’

Graag informeren wij u over de ‘Horses Product van het Jaar 2020’ verkiezing!

Als organisatie kijken wij terug op acht prachtige edities waarin deze verkiezing is uitgegroeid tot een zeer populaire in de hippische sector. Inmiddels kijken we alweer vooruit naar de negende editie!

De negende editie zal iets anders zijn dan de andere edities. Door de coronacrisis kunnen we voorlopig niet dicht bij elkaar in de buurt komen, wat het organiseren van grotere evenementen lastig maakt. Ook is het onzeker of er evenementen kunnen plaatsvinden. Daarom is de negende editie van Horses Product van het Jaar volledig digitaal!

Wat houdt de verkiezing in?

Leveranciers en dienstverleners van verschillende merken plaatsen hun product of dienst in het voetlicht, met als doel de titel ‘Horses Product van het Jaar’ in de wacht te slepen. Deze titel heeft de winnaars van afgelopen jaren veel positieve aandacht gebracht, de producten zijn soms niet aan te slepen en de stap naar de buitenlandse markt wordt gemaakt!
Er wordt meegedaan om verschillende redenen; het onder de aandacht brengen van een nieuw product, een vernieuwd product, een bestaand product of, en dat is een belangrijk item van de verkiezing, een zeer innovatief product! Doet u ook mee?!
Met de media die wij uitgeven; Paardenkrant-Horses.nl (Magazine), Bit en Bitmagazine.nl, Dressuur en Dressuur.nl, bieden wij u een prachtig podium ter promotie van uw product, dienst en bedrijf. Door deelname aan deze verkiezing bereikt u ruim 500.000 personen in de hippische sector!

De verkiezing in stappen


Voorselectie

Fabrikanten, leveranciers en dienstverleners in de paardensector geven producten of diensten op waarvan zij denken dat deze recht doen om verkozen te worden als ‘Horses Product van het Jaar’. (voor specificaties zie het wedstrijdreglement).

Dit jaar is er geen jurydag en traditionele uitreiking.

Presentatie

Alle voorgestelde producten en diensten worden online op www.horsesproductvanhetjaar.nl gepresenteerd. Dit kan met tekst, diverse foto’s, maar ook met video!

Nieuw dit jaar: Niet alleen is uw product/dienst zichtbaar op onze site en brengen wij de complete verkiezing onder de aandacht van onze volgers, maar dit jaar posten we uw product/dienst specifiek op een van onze social kanalen naar uw keuze!

Stemprocedure 

Dit jaar is er geen jurydag en traditionele uitreiking, maar wel dubbel zoveel exposure onder uw potentiële klanten die met het uitbrengen van hun stem u helpen de titel categoriewinnaar Horses Product van het Jaar 2020 te winnen!

Samen met u roepen wij als Eisma Horsesmedia dan ook massaal via onze media op om te stemmen. Het gaat hierbij niet om het aantal uitgebrachte stemmen, maar op de waarde van de stem. De consument geeft het product/dienst waar hij/zij op stemt namelijk een cijfer. Het gemiddelde van de cijfers geeft het eindcijfer.

Op 1 februari sluiten we de stemming en wordt de balans opgemaakt.

Per rubriek komt er een categoriewinnaar naar voren. Die categoriewinnaar mag zich in de eigen categorie presenteren als ‘Categoriewinnaar Horses Product van het Jaar 2020’.

Prijsuitreiking

Dit jaar is er geen traditionele prijsuitreiking. De categoriewinnaars worden digitaal kenbaar gemaakt. Deze digitale prijsuitreiking is op … februari 2020. De categoriewinnaars krijgen hun oorkonde toegestuurd.

Bereik en communicatie

Deze verkiezing krijgt, zoals u van ons gewend bent, veel aandacht binnen ons totale portfolio. We schenken gedurende de looptijd van de verkiezing voortdurend aandacht aan de verkiezing door de inzet van nieuwsbrieven, websites, Facebook en onze printuitgaven. Hiermee bereikt u al zo’n 500.000 personen! Door dit te combineren met uw eigen communicatiecampagne ontstaat er veel bekendheid rondom uw product.

Naast de promotie zoals u van ons gewend bent, posten we dit jaar uw product/dienst specifiek op een van onze social kanalen naar uw keuze. Zo komt uw product/dienst nog eens extra onder de aandacht van uw doelgroep!

Schrijf nu in!

Inschrijven voor de verkiezing kost het u als inzender € 299,- voor het eerste product, € 284,- voor het tweede product en € 263,- voor het derde product. U kunt u inschrijven tot 8 december 2020.

U doet toch ook mee? Schrijf u hier in!