Voordelen voor abonnees

Horses belooft jou op de hoogte te houden van het laatste nieuws binnen de paardensport en fokkerij. Dit doen we online via Horses.nl, onze social mediakanalen en via De Paardenkrant. Zodat jij als lezer verder kan met jouw ambitie en interesses binnen de paardenbranche. Daarom is het van belang dat je als abonnee te allen tijden toegang hebt tot onze content, ook online. Activeer nu je online account.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het hele online archief
Het activeren van jouw online account geeft toegang tot ons hele archief. Je kunt de Paardenkrant en De Paardenkrant EXTRA die vanaf 2016 verschenen zijn opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een Paardenkrant (EXTRA) doornemen.

2. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop. Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Als abonnee ontvang je standaard 20% korting.

3. Toegang tot premium artikelen
Als abonnee heb je toegang tot alle essentiële informatie die Horses biedt. Dit betekent dat je ook kan inloggen op Horses.nl. Door in te loggen met je online account, kun je op onze website alle premium artikelen lezen.

4. Lees De Paardenkrant op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Als je De Paardenkrant fysiek ontvangt, heb je ook de mogelijkheid om De Paardenkrant vanaf de dinsdag voor verschijning al digitaal te lezen.

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.