Ga naar hoofdinhoud

Horses.nl live met… Joop van Uytert

Hoe fok je een topdressuurpaard?

Hengstenhouderij Joop van Uytert heeft de afgelopen jaren een belangrijk marktaandeel in de Nederlandse dressuurpaardenfokkerij ingenomen. Van Uytert boekte talloze successen met zijn hengsten op keuringen, in het verrichtingsonderzoek, de hengstencompetitie en de Pavo Cup.

  • Waar komt die vooraanstaande positie in de dressuurpaardenfokkerij vandaan?
  • En wat zijn precies de kwaliteiten van die zeer succesvolle Van Uytert-hengsten?
  • Hoe zijn die het beste te gebruiken op een bepaalde merrie?

In het webinar ‘Horses.nl live met…’ spreekt Paardenkrant-Horses.nl-hoofdredacteur Dirk Willem Rosie met Joop van Uytert. Over het begin, met grootheden als Gribaldi en Krack C, en over het heden: dat enorm rijke aanbod aan dressuurtalenten dat de stallen van Hengstenhouderij Van Uytert in Heerewaarden bevolkt.Geef uw mening en stel uw vraag!

Praat tijdens het webinar live mee met de gastheren. Heeft u een specifieke vraag, wilt u uw mening delen over dit onderwerp? Dat kan! Stel gedurende het webinar al uw vragen via de live chat en geef uw mening aan de hand van diverse live polls. 

Deelnemen aan dit webinar?

Wilt u deelnemen aan dit webinar? Klik dan op bovenstaande button, of vul hieronder direct het formulier in. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging.