Ga naar hoofdinhoud

Paard loopt op snelweg na ongeval

placeholder trailer transport vervoer
Foto Lonneke Ruesink

Bij een ongeval op de A6 ter hoogte van Almere Buiten raakte maandagmiddag een paard gewond. Het paard zat in een paardentrailer, die schaarde, en kon ontsnappen nadat hij uit zijn benarde positie was bevrijd. Het dier liep vervolgens in paniek de snelweg op.

De vervoerder, een familie met kinderen, schaarde op de A6 richting Lelystad ter hoogte van Almere Buiten. Ze waren onderweg naar een paardenkamp. Het ontsnapte paard, Taris, hield uiteindelijk zelf op de middenberm stil. Het dier werd door een andere trailer opgehaald. Over de verwondingen is verder niets bekend.

Bron: Horses / Dichtbij

 

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Paard loopt op snelweg na ongeval

  • Drs J. Hofma

    Het paard is onderzocht en de oppervlakkige verwondingen zijn behandeld.
    Herstel zal compleet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook