Ga naar hoofdinhoud

Droes op manege Lelystad

Via de Facebook pagina maakte manege Lelystad bekend dat er droes heerst op het bedrijf. De droes werd eerder door de dierenartsen gezien als griep, maar woensdag werd bevestigd dat het toch om droes bleek te gaan.

Karst v.d. Laan, eigenaar van de manege, heeft woensdagmiddag de omliggende stallen ingelicht. De manege heeft ook verdere maatregelen getroffen in en rondom de stallen. De manege wordt niet gesloten voor bezoekers. Hen wordt gevraagd onnodig contact met andere paarden te vermijden om verdere besmetting te voorkomen.

Bekijk hieronder het Facebook bericht van manege Lelystad:

Bron: Manege Lelystad

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook