Ga naar hoofdinhoud

Overijssels kampioenschap past programma drastisch aan wegens hitte

Vanuit het oogpunt van paardenwelzijn is het programma van de Galoppade, de Hippische Kampioenschappen van Overijssel, te Heeten op vrijdag en zaterdag aangepast vanwege de hitte. Beide dagen zijn uiteindelijk afgelast en alle programmaonderdelen verzet naar volgende week.

Op maandagavond 29 juli worden alle springonderdelen voor de Paarden verreden. Op donderdagavond 1 augustus is de Bixie en alle onderdelen dressuur paarden. En dan is op vrijdagavond 2 augustus de finale rubrieken dressuur, Kúr op muziek, viertallen,  afdelingsdressuur en verenigingskampioenschap. Het sterven is om het programma op de avonden rond 21.00 uur af te sluiten. Zaterdag 3 augustus is zoals ook gepland de Galoppade voor de pony’s

Voor actuele dagindelingen en  startlijsten zie www.knhsregiooverijssel.nl.

Bron: Persbericht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook