Ga naar hoofdinhoud

Stallen rondom Nijmegen nemen preventieve maatregelen tegen rhino

Manege De Veerkracht uit Heumen heeft na Hippisch Centrum Groesbeek ook preventieve maatregelen getroffen naar aanleiding van de zeventien overleden paarden net over de grens. Hippisch Centrum Groesbeek kwam al direct na het nieuws over de overleden paarden met een plan om besmetting te voorkomen. Nu volgt ook manege de Veerkracht hun voorbeeld.

Het is nog niet duidelijk of de paarden in Duitsland ook aan rhino zijn overleden, maar de bedrijven nemen geen risico. Manege De Veerkracht deed een oproep op hun Facebookpagina om bezoekers te vragen rekening te houden met besmettingsgevaar. De manege stelde regels op die de komende vijf weken gelden. Onder meer vraagt De Veerkracht ruiters om op hun bedrijf alleen poetsspullen te gebruiken waarmee geen paarden van andere maneges zijn gepoetst.

Bekijk hier de oproep:

Bron: Facebook manege de Veerkracht

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook