Ga naar hoofdinhoud

Win kaarten voor show Ludger Beerbaum tijdens Equitana

 

De top van de top is aanwezig op de  25ste jubileumuitgave van EQUITANA. Van 9 tot 17 maart worden wereldkampioenen, Olympische kampioenen, topatleten en opleiderslegenden samen gebracht in de hallen in Essen. Kundige vakmensen van dit moment in de top- en vrijetijdssport zullen hun kennis en vakmanschap delen op het gebied van dressuur, springen, western en horsemanship. Nog nooit eerder kwamen zoveel sterren en medaillewinnaars af naar Duitsland. Tijdens de ‘Professional Days’ van 11 tot en met 13 maart is het programma speciaal op internationale bezoekers gericht.

Première van een springlegende: ‘LUDGER BEERBAUM live powered by Prestige’

Op dinsdag 12 maart 2019 is springlegende Ludger Beerbaum (powered by Prestige) aanwezig. De meermalige wereld- en Europees kampioen is ook als trainer en adviseur internationaal geliefd. Ludger Beerbaum deelt tijdens zijn eerste exclusieve opleidingsavond een live training ‘Ludger Beerbaum live powered by Prestige’ samen met topruiters uit zijn toernooistal. Hij geeft inzicht in zijn werk en deelt zijn ervaringen uit 30 jaar toernooisport en opleiding.

Maak kans op kaarten

Wil jij aanwezig zijn en leren van Ludger Beerbaum? Horses.nl mag 5 keer 2 kaarten weggeven voor de show van deze springlegende. Vul het onderstaande formulier in en wie weet zit jij aanstaande dinsdag op de tribunes in Essen! Tot en met donderdag 7 maart kun je meedoen. Vrijdag 8 maart maken we de winnaars bekend.