Ga naar hoofdinhoud

Winactie HorsesTV Studio Herning

Op zondag 14 augustus van 12:00 – 18:00 uur is de derde van drie marathonuitzendingen van HorsesTV Studio Herning vanaf de Valkenburghoeve in Oosterbeek. Deze avond staat de uitzending in het teken van de landenwedstrijd springen.

Bij de ontknoping van het individuele kampioenschap om de wereldtitel op 14 augustus schuiven twee grote namen van de springsport aan bij Annette van Trigt. Voormalig bondscoach Rob Ehrens treedt voor het eerst sinds zijn afscheid weer in de spotlights.

Ook aan tafel de voormalig Nederlands kampioen, voormalig lid van ‘Team Ehrens’ en natuurlijk winnaar van Olympisch zilver in Sydney 2000: Albert Voorn.


Maak 3x kans op 2 kaarten

Heb jij nog geen kaarten kunnen bemachtigen om live in Studio Herning de uitzending op zondagmiddag 14 augustus mee te maken, maar wil je er wel graag bij zijn? En ben je abonnee van Horses (Paardenkrant, digitaal of Premium) of ClipMyHorse.tv? Doe dan mee aan de winactie en maak 3 keer kans op 2 kaarten voor de uitzending van vrijdag. Deelnemen aan deze winactie kan tot zaterdag 13 augustus 17:00 uur.

De tickets geven je toegang tot Studio Herning en een plek aan een van de tafels. De kaarten van deze winactie zijn exclusief hapjes en drankjes. In de studio kun je wel hapjes en drankjes kopen.


Winactie: HorsesTV Studio Herning – 14 augustus

Naam(Vereist)
Ik ben geabonneerd op:(Vereist)
Nieuwsbrief Horses
Ja ik heb de spelvoorwaarden gelezen en ga akkoord(Vereist)
Bekijk hier de spelvoorwaarden.