Ga naar hoofdinhoud

Winnaars Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016/2017

Winnaars Horses Ruitersportwinkel van het Jaar 2016-2017

De Horses Ruitersportwinkel van het Jaar Awards zijn maandagavond 12 juni uitgereikt in Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. Hierbij alle winnaars op een rij.

 

Winnaar categorie Grote winkels:
Drunens Ruiterhuis

Anouk Bosch en Tom Ruisbroek van Drunens Ruiterhuis. Foto: www.idphotos.nl

Drunens Ruiterhuis biedt royale collecties, service en maatwerk (onder meer zadels, laarzen, helmen, wedstrijdjasjes, slipjassen, dekens, dekjes en hoofdstellen). De winkel in Drunen heeft een winkelvloeroppervlakte van maar liefst 1.200 m2. De medewerkers zijn klantvriendelijk, deskundig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om consumenten optimaal te kunnen bedienen.

Tevens heeft het Drunens Ruiterhuis drie zadelpassers die aan huis komen om zadels te passen en aan te meten. Reparaties aan laarzen, zadels, dekens en kleding worden gedaan in de eigen laarzen- en zadelmakerij. Kleding wordt aangepast en geborduurd in het borduuratelier.


Plaats 2 in categorie Grote winkels:
Epplejeck
Epplejeck Horse & Rider superstores biedt toffe producten voor paardenliefhebber en paard. Met 11 moderne superstores in Nederland (Amersfoort, Bennebroek, Breda, Den Haag, Drachten, Eindhoven, Groningen, Heemskerk, Nieuwegein, Rotterdam én Zwolle) en een online shop heeft Epplejeck een groot en uitgebreid assortiment. Epplejeck hecht veel waarde aan een goede service en kwaliteit, wat in 2010 werd beloond met de ING Retail jaarprijs in de categorie ‘Beste Starter’.


Plaats 3 in categorie Grote winkels:
Ruitersport Equidrôme
Bij Ruitersport Equidrôme is alles onder één dak te vinden. De winkel in Venlo is 7 dagen per week geopend en online 24 uur per dag. Met een winkeloppervlakte van 1500 m2 biedt Ruitersport Equidrôme niet alleen een groot assortiment, maar is ook alles direct testen in de rijhal. De medewerkers, met onder anderen een gecertificeerde bitfitter, zadelpasser en schoenen/laarzenspecialist, zijn deskundig en behulpzaam. Equidrôme heeft ook een borduurservice, reparatieservice, dekenwasservice en ruitercafé.


Winnaar categorie Kleine winkels:
Ruitershop Boxmeer

Peter en Sylvia Verberkt van Ruitershop Boxmeer. Foto: www.idphotos.nl

Ruitershop Boxmeer bestaat al meer dan 30 jaar en biedt een bijzonder uitgebreid en met zorg samengesteld assortiment.

Het ervaren team van medewerkers adviseert en begeleidt iedere klant van het begin tot het eind bij hun aankopen. Ruitershop Boxmeer heeft ook een webshop.


Plaats 2 in categorie Kleine winkels:
Ruiterstad
Ruiterstad is een ruitersportwinkel waar kwaliteit, service, kennis en aandacht voor de klant vooropstaan. De winkel in het Brabantse Oirschot heeft een oppervlakte van 750 m2. Het ruime assortiment en de diversiteit aan merken biedt voor ieder wat wils. De winkel heeft een stoere, maar toch chique uitstraling.


Plaats 3 in categorie Kleine winkels:
Zalda Ruitersport
Zalda Ruitersport, gevestigd in het Limburgse Cadier en Keer, biedt een zeer uitgebreid assortiment aan met producten van topmerken, van onder meer Pikeur, Bucas, Kingsland, Anky en Petrie. Verder zijn er passende producten voor diverse prijsklassen, waardoor de winkel met 600 m2 winkeloppervlak voor ieder wat wils kan bieden. Door de nodige kennis en ervaring weten medewerkers de klant op een deskundige manier te adviseren.


Winnaar categorie Webshops:
De Paardendrogist

Manuela Lekkerkerker en Marlies van Gelder van De Paardendrogist. Foto: www.idphotos.nl

De Paardendrogist bestaat al ruim 20 jaar en staat inmiddels bekend als specialist voor de gezondheid en welzijn van paarden. De webshop blijft innovatief en blijft het serviceniveau verbeteren. Klanten kunnen met veel gemak online shoppen waarbij zeer veel informatie geboden wordt.

De Paardendrogist biedt unieke smaakgarantie op het huismerk, hoogwaardige kwaliteit producten, digitale ‘live’ passervice via de app én deskundig advies (via telefoon, chat, e-mail, Whatsapp of Facebook). De ervaren medewerkers denken graag met de klant mee.


Plaats 2 in categorie Webshops:
Minihorseshop
Minihorseshop is een grote webshop voor minipaarden, Shetlanders en nog veel meer. De webshop biedt een assortiment van producten aan de klanten dat uiterst geschikt is voor alle minipaarden. Minihorseshop heeft producten van veel grote merken, maar ook van de MHS-lijn: een eigen lijn van betaalbare producten met een hoge kwaliteit. Klanttevredenheid, specialisatie en kwaliteit zijn de kernwoorden van Minihorseshop.


Plaats 3 in categorie Webshops:
HypoStore
De webwinkel van HypoStore biedt duizenden ruitersportartikelen. HypoStore heeft een groot assortiment kleding, dekens, hoofdstellen, rijlaarzen, halsters, caps en nog veel meer. De webshop heeft een groot magazijn vol met ruitersportartikelen die binnen 1 werkdag geleverd kunnen worden in heel Nederland en België.


Winnaar categorie Start-ups:
Ruiter & Dier Zeeman

Nicole Ros van Ruiter & Dier Zeeman met haar moeder Guda Zeeman. Foto: www.idphotos.nl

Ruiter & Dier Zeeman, gevestigd in de Noord-Hollandse plaats Winkel, is een speciaalzaak voor iedere ruiter: van manege- tot Grand Prix-ruiter. Deze megastore in ruiter- en dierenspeciaalzaak producten heeft een overzichtelijke, ruime ruitersportafdeling.

Naast de ruitersportartikelen biedt deze winkel ook paardenvoeders van de merken Pavo, Cavalor, Havens en Hartog. De deskundige medewerkers zijn klantvriendelijk en hebben service hoog in het vaandel staan.


Plaats 2 in categorie Start-ups:
HorseFitShop
HorseFitShop biedt alles voor een fit en gezond paard. De webshop heeft een zeer uitgebreid assortiment supplementen en topkwaliteitsartikelen op het gebied van gezondheid en welzijn voor het paard. Naast alle A-merken heeft HorseFitShop een uitgebreid en vakkundig samengestelde huismerkenlijn bestaande uit hoogwaardige ingrediënten. De bestelling bij HorseFitshop wordt gratis verzonden vanaf 25,- euro en wanneer voor 20:00 uur wordt besteld, wordt deze nog dezelfde dag verzonden, ook op zondag. Dankzij de brede kennis en ervaring omtrent voeding, supplementen, gedrag en aandoeningen bij paarden kunnen klanten bij HorseFitShop goed terecht voor kundig advies.


Plaats 3 in categorie Start-ups:
Ruiterhuys Groenendaal
Ruiterhuys Groenendaal is gevestigd op het mooie terrein van Stal Groenendaal in Bunschoten. Deze winkel is exclusief dealer van een aantal (Italiaanse) merken en onderscheidt zich door middel van diverse exclusieve producten, services en diensten. Ruiterhuys Groenendaal heeft ook een webshop waar een gedeelte van het assortiment online besteld kan worden. In deze winkel staat service hoog in het vaandel.

Lees hier het nieuwsbericht over de uitreiking.

Mede mogelijk gemaakt door: