Ga naar hoofdinhoud

Horses en WK Jonge Dressuurpaarden Ermelo

Het WK Jonge Dressuurpaarden in Ermelo komt eraan! Eén van de mooiste evenementen op Nederlandse bodem. Van 3 tot 6 augustus 2023 strijden de beste jonge paarden om de medailles. Het is een prachtige wedstrijd om te volgen voor liefhebbers van de dressuursport uit binnen- en buitenland. En jij kan erbij zijn!

Horses en WK Jonge Dressuurpaarden 2023 in Ermelo
Fotocredits: Dirk Caremans – Hippo Foto Media

Met Horses gratis naar
WK Jonge Dressuurpaarden Ermelo

Zet jij het WK Jonge Dressuurpaarden van 3 tot 6 augustus 2023 in Ermelo alvast in je agenda? Als Paardenkrant-abonnee kun je gratis twee toegangskaarten aanvragen voor een dag naar keuze.

Heb je geen abonnement op de Paardenkrant? Sluit dan nu een compleet jaarabonnement af en krijg twee toegangskaarten voor het WK Jonge Dressuurpaarden 2023 cadeau.

De twee toegangskaarten worden uitgegeven zolang de voorraad strekt en zijn enkel beschikbaar voor Paardenkrant compleet-abonnees (niet voor digitaal premium-abonnees)

De Paardenkrant altijd en overal te lezen

Met een abonnement op de Paardenkrant blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de (inter)nationale paardensport, fokkerij en paardenhouderij. In de Paardenkrant lees je achtergrond verhalen en verdieping van het laatste hippische nieuws. Met een compleet abonnement op de Paardenkrant heb je ook gratis toegang tot de premium artikelen van Horses.nl. Dit zijn nieuwsberichten, spraakmakende interviews, live verslaggeving van grote evenementen, columns, opiniestukken, instructievideo’s en nog veel meer! Kortom, een combinatie die onmisbaar is voor elke ambitieuze paardenliefhebber binnen de sport, paardenhouderij of fokkerij!

Logo Horses.nl Outdoor Gelderland 2023
Logo WK Jonge Dressuurpaarden Ermelo 2023
Logo De Paardenkrant Outdoor Gelderland 2023