Ga naar hoofdinhoud

Horses en Outdoor Gelderland

Actie

Altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws met de Paardenkrant, net dat beetje extra achter het nieuws lezen, uitgebreide verdiepende interviews en artikelen. De Paardenkrant nu met introductiekorting en twee gratis kaarten voor Outdoor Gelderland*! De gratis kaarten zijn inmiddels vergeven en UITVERKOCHT.

Outdoor Gelderland

Vanaf woensdag 15 juni staat Paardensportcentrum Lichtenvoorde in het teken van het prachtige evenement Outdoor Gelderland. Wil jij een dagje uit naar Outdoor Gelderland? Topsport bekijken, struinen langs de verschillende standjes en genieten van lekker eten en drinken. In samenwerking met dit evenement hadden wij een mooie actie voor de Paardenkrant abonnees en gaven we gratis toegangskaarten weg! Ben je nog geen abonnee? Dan hebben we voor jou tijdelijk een scherpe introductiekorting!

Abonnee of niet?

Ben je nog geen abonnee van de Paardenkrant maar wil je dat wel graag worden? Klik dan op de button voor niet-abonnees en kom erbij!

De Paardenkrant altijd en overal te lezen

Verhalen die het nieuws duiden, en altijd op de hoogte zijn! Op dinsdag de Paardenkrant al online lezen, toegang tot Horses Premium en het gehele online archief. 50% korting op de fokkerijdagen, korting in de webshop en gebruik maken van leuke acties. Dat kan met de Paardenkrant!

*Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. UITVERKOCHT Outdoor Gelderland zal na het invullen van het formulier een link toezenden waarmee je je kaarten kunt claimen. LET OP: Deze actie is NIET geldig voor het Dressuurgala.