Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal ook beste in Kür (video)

Foto Melanie Brevink

Het succes voor Edward Gal kan niet op in Drachten: de afgelopen dagen schitterde hij in al zijn proeven en vandaag kwam daar de zege in de Kür op muziek bij. Met zijn achttienjarige Interfloor Next One (v. Jazz) schreef hij op prachtige wijze de Kür met 77,350% op naam.

De tweede plaats ging naar Gal’s partner Hans Peter Minderhoud. Minderhoud reed Lord of Loxley (v. Lord Sinclair) met 75,750% naar een overtuigende tweede plek. Laurens van Lieren maakte het Nederlandse podium compleet door met Hexagon’s Welnetta (v. Hexagon’s Louisville) de derde plek te behalen. De combinatie reed de Kür voor 73,625%.

De jury was het er unaniem over eens dat Gal de eerste plek verdiende en plaatste hem daarom allen op de eerste plaats. Ook Minderhoud’s tweede plek was nagenoeg unaniem besloten, alleen het Oostenrijkse jurylid Mandl plaatste hem op de derde plek.

Klik hier voor de video van de Kür van Edward Gal.
Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook