Ga naar hoofdinhoud

Anne Cahill nieuwe voorzitter Ierse dressuur

Foto: Lonneke Ruesink

Anne Cahill is aangewezen als nieuwe voorzitter van de dressuur in Ierland. Cahill werd aangesteld tijdens een bestuursvergadering afgelopen 12 februari. Ze neemt de regie over van Robert McCormick.

Cahill maakt zich al jaren hard voor de dressuursport in Ierland. Vanaf 1996 steunde ze bijna tien jaar lang het Blarney Dressage Festival waarbij teams vanuit Engeland afreisde om het op te nemen tegen Ierse jeugdruiters.

In 2008 werd Cahill al aangesteld als vice-voorzitter van Dressage Ireland en eind vorig jaar werd ze opgenomen in het bestuur van de paardensportbond van Ierland.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook