Athina Onassis vraagt ‘spotprijs’ voor onroerend goed

Athina Onassis en Doda De Miranda. Foto: Jacques-Toffi / www.arnd.nl

De villa van Athina Onassis staat te koop. Voor het onroerend goed net over de Nederlandse grens vraagt ze ‘slechts’ 1,75 miljoen euro. Onassis legde voor het optrekje aan de Ganzendreef in Oud-Turnhout (België) in 2010 een bedrag van 2,9 miljoen neer, zo meldt HLN.

Een Belgische rechtbank deed vorig jaar november uitspraak in de vechtscheiding van Athina Onassis en Dodo de Miranda. De villa staat sinds augustus leeg.

Panic room

De villa beschikt over vijf slaapkamers, vier badkamers, een bar met cinemaruimte, een studio voor inwonend personeel en een zwembad met poolhouse en sauna. Daarnaast liet Onassis een ‘panic room’ in het huis bouwen, met twee dikke stalen deuren die een deel van de bovenverdieping hermetisch kunnen afsluiten.

Apparatuur vernietigd

De villa was uitgerust met een uitgebreid bewakingssysteem. Aan de omheining waren gevoelige bewegingssensoren bevestigd, in de tuin stonden een tiental camera’s die elk hoekje in het oog hielden. Tussen de gevel en de haag naast de garage staat nog een houten tuinhuisje, waar beveiligingsmensen permanent aanwezig waren wanneer Onassis in het huis verbleef. Het tuinhuis is nu leeg en alle computerapparatuur is door een gespecialiseerde firma vernietigd.

Klik hier voor foto’s.

Bron: HLN

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.