Ga naar hoofdinhoud

Edward Gal meest briljante dressuurcombinatie Indoor Brabant

Net voor aanvang van de Reem Acra FEI World Cup  Kur op muziek kreeg dressuurtopper Edward Gal de award voor de meest briljante dressuurcombinatie van Indoor Brabant uitgereikt.

Het publiek kon via social media hun stem uitbrengen op alle deelnemende dressuurcombinaties in de World Cup. Edward Gal won de Gassan Diamond Award samen met zijn toppaard Glock’s Undercover.

Namens het bestuur van Indoor Brabant reikte Anky van Grunsven, die vorig jaar de award won, de prijs uit. Edward nam het doosje met daarin  een exclusief geslepen diamant dankbaar in ontvangst.

“Ik doe zelf niet aan social media, maar ik hoorde al dat ik vooraan stond met het hoogste aantal stemmen. Ik ben hartstikke blij dat ik deze prijs in ontvangst mag nemen. Ik vind het een prachtig gebaar van Gassan en de organisatie van Indoor Brabant. Het is een leuke manier om mensen te betrekken bij het evenement en ze zo het gevoel te geven dat ze middels hun stem een verschil kunnen maken. Ik wil dan ook Gassan en alle mensen die op mij gestemd hebben hartelijk bedanken”, zei Edward stralend.

Bekijk hier de volledige uitslag van de Gassan Diamond Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook