EK-dag vier: dressuurdag - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

EK-dag vier: dressuurdag

De vierde dag van de Europese kampioenschappen in Herning staat volledig in het teken van de dressuur. Vanmiddag worden na de Grand Prix Special de eerste individuele medailles van de dressuur uitgereikt. Voor de Para-equestrian dressuur staat de tweede proef op het programma.


Vanochtend om 9.00 uur vervolgt het EK dressuur met de Grand Prix Special. Dertig combinaties komen aan start. Danielle Heijkoop en Kingsley Siro bijten voor Nederland het spits af om 10.09 uur. Hans Peter Minderhoud en Glock’s Romanov hebben startnummer 13 om 11.18 uur. Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival en Edward Gal en Glock’s Undercover rijden vanmiddag vanaf 14.12 uur als laatste twee combinaties. Vandaag rijden Frank Hosmar met Alphaville (Grade IV) en Nicole den Dulk met Fifty Fifty (grade IB) hun tweede proef voor het landenklassement. Ellen van den Berg en Showdiva komen individueel aan start in Grade IV.

De springruiters hebben vandaag een rustdag ter voorbereiding op de finale morgen, waarin Jur Vrieling en VDL Bubalu uitkomen.

Klik hier voor de startlijst van de Grand Prix Special.
Klik hier voor de startlijst van de Para-equestrian dressuur Grade IB.
Klik hier voor de startlijst van de Para-equestrian dressuur Grade IV.

Bron: Horses / KNHS

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook