Ga naar hoofdinhoud

Epaillard vliegt naar de zege in Oliva

Vermaard snelheidsduivel Julien Epaillard heeft zijn naam nogmaals alle eer aangedaan. Met zijn zelfgefokte Safari d'Auge (v. Diamant de Semilly) snelde de Fransman naar de zege in de GP van Oliva. In deze proef over 1.45m hield hij Lorenzo De Luca en Thierry Rozier eenvoudig achter zich.

Het zomerseizoen nadert alweer met rasse schreden en dus had heel wat mooi ruitervolk zich verzameld onder de Spaanse zon om daar in optimale omstandigheden hun paarden voor te bereiden. In de GP stond er evenwel opnieuw geen maat op Julien Epaillard. Eerder deze week won hij met hetzelfde paard ook al een proef over 1.45m.

Nu hield hij de Italiaan Lorenzo De Luca af (De Flipper, v. Flipper d’Elle), die op zijn beurt sneller was dan de Fransman Thierry Rozier en Venezia d’Ecaussinnes (v. Kashmir van Schuttershof). Constant Van Paesschen sloot aan op de vierde plaats met Veneur d’Isigny (v. Diamant de Semilly), vlak voor Aldrick Cheronnet en Uris de la Roque (v. Capital III).

De enige Nederlandse deelneemster, Stefanie Van den Brink reed Baronescha (v. Verdi) eveneens tot in de barrage. Door twee balken in die barrage kwamen ze evenwel niet verder dan de twintigste plaats.

Klik hier voor het volledige resultaat.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook