Ga naar hoofdinhoud

Eskara de Jeu maakt verwachtingen waar

Eskara de Jeu (v.Jazz)
Eskara de Jeu (v. Jazz) ontving van juryleden Dirk Reijne en Ine van Deurzen gisteren de hoogste score tijdens de IBOP in Assen. De vosmerrie, gefokt door Emmy de Jeu en in eigendom van de fokster en familie De Boer uit Beilen, werd vorig jaar uitgeroepen tot kampioene van de driejarige dressuurmerries op de NMK. Ze kreeg voor haar IBOP 83,5 punten en mag de titel 'elite' aan haar naam toevoegen.

Dicht in de buurt van de score van Eskara kwam die van  Elvive (v. Tuschinsky) van B. Roerink uit Beilen, de merrie behaald 80,5 punten. Elvive blonk met name uit in de galop en houding & balans.

Best scorende in de springrichting was de Indoctro-nakomeling Ella Minka van fokker en geregistreerde A.S. Okkema-Koopmans. De elitemerrie ontving van de jury een score van 79 punten. Ella Minka viel met name op in haar reflexen en instelling, waarvoor zij 8,5 punten ontving.

78,5 punten waren er voor Doris B (v. Canturano), gefokt door en in eigendom van H. Brals uit Broekhuizen. Het hoogste aantal punten ontving de merrie voor haar reflexen.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook