Ga naar hoofdinhoud

FEI lanceert nieuw online inschrijvingssysteem voor springevenementen

De FEI wereldbekerkwalificaties in Dannevirke (4-6 januari) en Waitemata (12-13 januari) in Nieuw Zeeland zullen de eerste evenementen zijn die gebruik maken van het recent gelanceerde online inschrijvingssysteem van de FEI. Het systeem maakt het mogelijk voor de nationale federaties en de organiserende comités de inschrijvingen van de combinaties voor CSI’s in te voeren via een online platform.


Het nieuwe systeem is bedoeld om de automatisering en uitwisseling van data tussen de FEI en de nationale federaties te verbeteren via een IT-systeem. Het systeem zorgt voor een verbetering van communicatie tussen de organiserende comités, de nationale federaties en de FEI en zal voor een betere kwaliteit en traceerbaarheid van de gegevens zorgen.
“Het stelt de FEI tevreden het nieuwe online inschrijvingssysteem te introduceren”, sprak FEI secretaris Ingmar de Vos. “Het realiseren hiervan was een lange weg en we hopen dat het systeem de service voor de nationale federaties en evenementenorganisators zal verbeteren door het data management sneller en betrouwbaarder te maken. Het systeem is momenteel beschikbaar voor de springsport, de grootste discipline van de FEI, maar op de lange termijn hebben wij als doel het bij alle disciplines toe te passen.”

Bron: Horses / FEI.org

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook