Ga naar hoofdinhoud

Gaudiano wint Big Tour Sopot met snelle Chalou

Emanuele Gaudiano en Carlotta Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

In de Big Tour van het CSIO5* in het Poolse Sopot ging de Italiaan Emanuele Gaudiano er gisteren met de winst vandoor. In de wedstrijd over 1,50 meter direct op tijd was hij verreweg de snelste met zijn achtjarige Chacco Blue-nakomeling Chalou.

Gaudiano legde het parcours in 58,05 seconden af. De Belg Thierry Goffinet deed nog een gooi naar de snelste rit maar klokte met Artuur JH Z (v. Andiamo) af in 59,73 seconden en werd tweede. Thuisrijder Jaroslaw Skrzyczynski werd derde in een tijd van 60,03 seconden. Hij reed de negenjarige merrie Quintella (v. Sanvaro).

Beste Nederlander

Robert Vos was de beste Nederlander met Don Gretzky (v. Corlensky G). Hij werd elfde in een tijd van 62,72 seconden. Marc Houtzager bleef ook foutloos en werd veertiende met Sterrehof’s Calimero (v. Quidam de Revel) in 64,10 seconden.

Doron Kuipers

Doron Kuipers moest een springfout incasseren met Theoreme du Desir. (v. Calvaro). Eerder op de dag was hij nog de beste Nederlander in de Medium Tour (een tweefasenparcours over 1,45 meter). Hij werd daarin achtste met de negenjarige Quasimodo Z-nakomeling Dickyville.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook