Ga naar hoofdinhoud

Gebroeders Raijmakers in de prijzen in 1,40m CSI Neustadt

Foto Jacquelien van Tartwijk

Piet Jr en Joep Raijmakers vielen in de prijzen in de zaterdagavond verreden 1,40m-jachtrubriek in Neustadt. Piet Raijmakers Jr behaalde met Chicago Z (v. Carthago) een vierde plaats in de door Tim Rieskamp-Goedeking en Royale’s Son (v. Royal) gewonnen rubriek. Joep Raijmakers werd met Van Schijndel’s Wamberto (v. Cantos) zesde.

De Duitse winnaar snelde in 45,21 seconden naar de overwinning en liet daarmee landgenoten Dirk Klapoth met Graf Moritz (v. Graf Top) en Mike Patrick Leichle met RPM Coquin Chandial (v.Concerto II) achter zich.

’s Middags werd al een 1,50m rubriek verreden, die Mario Stevens met Corlanda (v. Cordalmé Z) op naam wist te schrijven. De Duitser zette een razendsnelle tijd neer van 34,53 seconden en liet daarmee de concurrentie veruit achter zich. Felix Hassman finishte met Horse Gym’s Balzaci (v. Balou du Rouet) in 37,22 seconden en Andreas Ripke met Calmado (v. Casall) in 39,68 seconden, wat hen respectievelijk de tweede en derde plaats opleverden. Beste Nederlander werd Mathijs van Asten met VDL Groep Credence Z (v. Catango Z) die vanwege een tijdfout op een achtste plaats eindigde.

Klik hier voor de resultaten van het 1,40m.
Klik hier voor de resultaten van het 1,50m.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook