Ga naar hoofdinhoud

Grand Prix winst voor 19-jarige Revival

Zaterdag wisten Chantal van Lanen en haar inmiddels 19-jarige Revival de Grand Prix op de subtopwedstrijd in Vorden te winnen met een score van 64,75%. Daarmee waren ze een fractie beter dan Romy van der Schaft en Be Painted, die tweede werden met 63,42%.

Chantal van Lanen, die haar ‘Fritsie’ al twaalf jaar rijdt, reed een nagenoeg foutloze proef en werd daarmee unaniem op de eerste plek gezet.

LT-winst voor Rensink

In de gecombineerde Lichte Tour-rubriek zegevierde Gabriëlle Rensink. Ze stuurde haar goed dravende Edson naar de winnende score van 65,33% in de Prix St. Georges. Kiki Pols werd hier tweede met Esprit (v. San Remo). Hun Prix St. Georges-proef was goed voor 64,14%. Derde werd Lin Chi-Chun. Met de voorheen door Lisanne der Nederlanden gereden Alaska DVB (v. Weltino) scoorde Chi-Chun 63,16% in de Intermédiaire I.

Van der Schaft weer in de prijzen

Romy van der Schaft reed niet alleen verdienstelijk in de Grand Prix. In het ZZ-Zwaar werd ze namelijk ook een keer tweede met Diva DVB met een score van 62,93%. De overwinning was hier voor Rianne van Dulst-De Lange. Ze reed Fontainebleau naar 64,29%.
In de tweede proef, waar slechts drie deelnemers startte, won Natasja Schiphorst-Holders. Met Armani behaalde ze als enige een voldoende score (60,86%).

Groenhart dubbel aan zet

Bij de jeugd waren er oranje linten voor Julia Groenhart die met First Barrichello beide proeven bij de Young Riders won. Bij de junioren wonnen Kyra Zeimentz met Delicious (v. Spielberg) en Esmee van Veen met Gordias Fortuna een proef.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook