Ga naar hoofdinhoud

Hippiade Voltige gaat ondanks droes door

De Hippiade Voltige gaat zaterdag 13 september, ondanks de vastgestelde Droes, gewoon door. Afgelopen woensdag werd bij één merrie in de KWPN-stallen de ziekte vastgesteld. Meteen werden er maatregelen genomen door het KWPN-Centrum geheel af te sluiten, inclusief de aangrenzende trainingsruimte en de Willen-Alexander Hal. Door de snelle en uitgebreide isolatiemaatregelen kan de Hippiade op het KNHS-deel doorgaan.

De Hippiade Voltige vindt nu plaats in de Amaliahal, vanwege het afsluiten van de Prins Willen-Alexander Hal. Ook de Hipiade Mennen en Hackney’s op het buitenterrein gaan komend weekend door.

Het was de bedoeling om de stallen van het KWPN te gebruiken voor de Hippiade-paarden, maar door het afsluiten hiervan is dit natuurlijk niet meer mogelijk. Als oplossing hiervoor is een tijdelijke stallentent gefaciliteerd, om toch aan de vraag naar het kunnen stallen van paarden te voldoen.

Klik hier voor het programma en de starttijden van de Hippiade.

Bron: Horses/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook