Ga naar hoofdinhoud

Hollanders doen goede zaken in Italië

In bijna alle rubrieken stond er gister een Nederlandse deelnemer op het podium in San Giovanni in Marignano. Mischa Everse – van de Kraats en Bjorn Egberink plaatsen zich beiden in de top drie van de zesjarige rubriek. Everse – van de Kraats werd tweede in het 1.30m  en derde in de zevenjarige rubriek. Egberink plaatse zich als derde in het 1.40m en Bart Gommeren was goed voor een vierde plaats in de vijfjarige rubriek.

Bjorn Egberink  reed in de barrage van de zesjarigen proef rond in 32.50 seconden, wat hem met Datina (v. Tangelo van de Zuuthoeve) de tweede plek opleverde. Hij verwees hiermee Mischa Everse – van de Kraats naar de derde plaats, zij klokte met Iceman de Muze (v.  Erco van t Roosakker) 33.59. In de zevenjarige rubriek pakte de amazone eveneens de derde plaats met Cayman (v. Heartbreaker)

In de twee fasen rubriek over 1.30m zal de amazone alleen in Gianni Govoni haar meerdere en moest ze met Beau Rubertha R (v. Namelus) genoegen nemen met de tweede plaats. In het 1.40m direct op tijd wist Egberink zich met Bentley (v. Cardento) naar de derde positie te rijden. Wout-Jan van der Schans bezette met Aquila SFN (v. Ovidius) de negende plaats in deze rubriek.

De vijfjarige rubriek had wederom twee Nederlanders in de top tien. Bart Gommeren stuurde Evergo (v. Carthino Z) naar de vierde plaats in de barrage, Everse – van de Kraats plaatste zich als negende met E-star (v. Big Star).

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook