Ga naar hoofdinhoud

KWPN-hengst Hometown nu door Oldenburg goedgekeurd

Hometown. Foto: Melanie Brevink

De 4-jarige zwarte hengst Hometown (Apache x Ferro) is niet alleen KWPN goedgekeurd, maar heeft nu ook zijn dekbrevet bij het Oldenburger Verband.

De Oldenburger commissie heeft de lang gelijnde Apache-zoon van het voorjaar bezichtigd bij Marcel van Manen, die hem klaarmaakte voor de KWPN Hengstenkeuring. Nadat Hometown de KWPN verrichtingstest met goed gevolg aflegde, heeft onlangs ook het Oldenburger Verband de hengst goedgekeurd. De zwarte heeft een sterk gebruik van het achterbeen en een zeer groot vermogen tot sluiten.

Hometown wordt vrijdag 5 februari op de KWPN hengstenkeuring onder het zadel gepresenteerd door Joyce Lenaerts.

Bron: Persbericht Stal Burgers

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook