Ga naar hoofdinhoud

Les Anky levert 2.000 euro op in online veiling

Anky van Grunsven bood in de online veiling van 3FM Serious Request voor het goede doel een les aan. Die privéles, inclusief een rondleiding op het Anky Education Center en een ‘meet and greet’ met de drievoudig olympisch kampioene, is vanmiddag afgeslagen voor 2.000 euro.

De koper van de les mag één of twee personen meenemen die ook in de les van Anky kunnen rijden. Daarnaast zijn een aantal toeschouwers welkom.

De opbrengst van het veilingitem komt ten goede aan het goede doel van dit jaar: het herenigen van ouders en kinderen in conflictgebieden.

Bron: FB/3FM

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook