Ga naar hoofdinhoud

Lips goed op weg om belofte waar te maken

Tim Lips met Bayro N.O.P. in het springparcours van Rio. Foto: Arnd Bronkhorst/ www.arnd.nl
Eergisteren liet sprak Tim Lips zijn wens uit om een podiumplaats te behalen in Renswoude, maar natuurlijk het liefst de hoogste trede van het podium. Nu lijkt hij aardig op weg om deze droom te verwezenlijken. Lips staat namelijk na twee onderdelen aan kop met Bayro (v. Casantos).

Gisteren begon Lips met een score van 70,87% in de dressuur. De overwinning werd in het eerste onderdeel gedeeld door Therese Olsson en Anna Siemer met 71,54%. Olsson nam Plenty of Magic  (v. Mighty Magic) mee naar Renswoude. Anna Siemer heeft twee troeven bij zich. Met Chloe 21 (v. Com Air) werd ze gisteren tweede en met FRH Butt’s Avondale  (v. Nobre xx) werd ze derde.

Snelste

Lips wist drie plaatsen te stijgen in het klassement door met Bayro als één na snelste foutloos te finishen in het springparcours. Het duo noteerde een tijd van 74,23 seconden. De Belgische amazone Karin Donckers had slechts 73,16 seconden nodig met Gini ten Hunsel (v. Canadian River). Dit duo steeg van plaats 24 naar plaats elf.

Top vijf

In het tussenklassement gaat Tim Lips aan de leiding met Bayro. Therese Olsson bezet de tweede plaats en Anna Siemer de derde en de vierde plaats. In het interview met AllSports Radio gaf Lips aan in Andreas Dibowski een grote concurrent te zien. Dibowski staat momenteel vijfde in het klassement met FRH Llanero (v. Limonit).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.