Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren: ‘Nu op nog hoger niveau proberen’

De achttienjarige Lisa Nooren heeft met de derde plaats zojuist in de Grote Prijs van Maastricht weer een topprestatie op haar palmares bijgeschreven. Maar het doel van de dochter van Henk Nooren is nog lang niet bereikt. "Een gouden olympische medaille natuurlijk!", lacht Nooren die met VDL Groep Sabech d'Ha tot steeds grotere prestaties komt.


Vorig jaar mocht de door VDL Groep-gesponsorde amazone nog niet van start in de driesterren Grote Prijs vanwege haar leeftijd, nu reed de achttienjarige Lisa Nooren nota bene als eerste starter naar binnen. “Als eerste starter is het nooit gemakkelijk, zeker in de barrage moet je direct proberen een goede tijd neer te zetten voor de andere ruiters. In de lijn van één naar twee deed ik er één teveel, maar ik ben heel blij met hoe Sabech zich ontwikkelt”, vertelt Nooren.

Het toptalent lijkt toe aan een volgende stap, nu ze op driesterren met de top mee kan doen. “Ik ga proberen zo door te blijven gaan op dit soort concoursen en ook op een hoger niveau wil ik het gaan proberen. Maar ik heb geen haast. Mijn grote doel staat al vast”, doelt Lisa Nooren op die olympische gouden medaille.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook